...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Välkommen till Paneltaket, vi levererar solceller och solpaneler i bland annat Falkenberg med omnejd. Genom att omvandla solenergi till el genom solceller bidrar du till en grönare miljö men också till en betydligt bättre elkostnad för egen del. Det är med andra ord bra för alla parter. Så länge solen står på produceras el och skulle du få ett överskott av el kan du antingen sälja elen eller komplettera med hembatteri som lagrar elen så du kan använda den när solen gått ner.

Pris på solpaneler i Falkenberg

Elpriset har det senaste åren blivit högre samtidigt som solcellerna har blivit billigare.

Återbetalningstiden är låg, garantierna långa 30 år och effektiviteten har utvecklats mycket.

Här är ROI (Return of Investment) på 7–12 år. Produkterna har vi resten av livet då den äldsta solcellsanläggningen i Sverige är 35 år och producerar för fullt.

Det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu.

Prisbild:

En standardvilla där det finns 4 personer i hushållet, ca 8000 kWh kostar ca 130 000 kr ex moms.

Kostnad för en större anläggning där vi räknar på ca 43 000 kWh kostar 450 000 kr ex moms

Återbetalningstiden är ungefär 8 år.

Med andra ord kan man säga att solenergi lönar sig. Våra solpaneler är konkurrenskraftiga i pris men framför allt i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss för att höra mer.