4,6 Google recensioner
4.6/5

Solceller

Varför Paneltaket?

Med sju år i branschen och över 500 installationer kan du känna dig trygg med Paneltaket som partner. Vi är dedikerade att erbjuda dig de främsta produkterna på marknaden tillsammans med en kunnig och engagerad personal som vägleder dig från start till mål.

  • All personal är utbildad och behörig. Både inom design, projektledning, planering och installation.
  • Med vår långa erfarenhet i branschen är vi en pålitlig solpartner. 
  • Erbjuder marknadsledande produkter för en komplett helhetslösning med solceller, växelriktare, batteri och elbilsladdare.
Radhus med solceller från Paneltaket
Solcellsbatteri från Xolta, Paneltaket

Sänk dina kostnader ytterligare med ett batteri

Solcellsbatteriet är kärnan för att optimera din solcellsanläggning. Med ett batteri uppnår du mer självständighet från externa eloperatörer och ökar dina besparingar ytterligare genom att använda mer av din egenproducerade el.

Vad våra kunder säger

Jag upplevde kontakten med företaget och dess representanter som kunniga och engagerade . Installationen gick bra och färdigställdes inom tiden som var överenskommet.
Ove Karlsson
5/5
Seriöst företag med kunniga representanter. Toppen service och tydlighet. Har haft min anläggning i snart ett år och det fungerar kanon. Kan varmt rekommendera Paneltaket. /Mathias
Mathias Brandin
5/5
Lämnar recension ett år efter installation: allt har fungerat utmärkt, panelerna levererade de antal kw som man kunde förvänta sig utifrån installerad effekt under ett års period. Själva installationen gick smidigt.
Valentin Goaga
5/5

Skräddarsydd lösning för just ditt behov

Varje fastighet är unik. Därför tar vi alltid fram ett förslag som är anpassat efter just din fastighet och vad du vill uppnå med solenergi.

Villa med solceller från Paneltaket i Malmö
Villa med solceller från Paneltaket i Malmö

Kostnadsfri offert och konsultation

Fyll i formuläret för att boka in en kostnadsfri konsultation med oss.

 

Din intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande

010 18 39 400