...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Välkommen till Paneltaket! Vi har lång erfarenhet av helhetslösningar inom solenergi, alltså solceller och solpaneler. Vi levererar till kunder i bland annat Kungsbacka med omnejd. Tack vare omvandlingen av solenergi till el via solceller bidrar du till en mer hållbar miljö samtidigt som du får en lägre kostnad för elen. Då tjänar alla på det. När solen är uppe och lyser på solcellerna produceras el och skulle du få ett överskott av el kan du sälja överskottet eller installera batterier som lagrar den så du nyttja den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

Pris på solpaneler i Kungsbacka

Att säga det exakta priset på solpaneler och solceller kan vi inte utan att veta hur din situation ser ut. Men det som är säkert är att elpriset de senaste åren har blivit allt högre samtidigt som solcellerna har blivit billigare men effektivare. Med andra ord lönar sig solenergi. Våra solceller har ett konkurrenskraftigt pris och ligger i framkant när det gäller kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen för just dina behov.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.