...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Välkommen till Paneltaket! Vi har gedigen erfarenhet av helhetslösningar inom solenergi. Vi levererar alltså solceller och solpaneler till kunder i hela Skåne, inte minst i Malmö med omnejd. Tack vare omvandlingen av solenergi till el via solceller bidrar du till en grönare miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Med andra ord är det bra för alla involverade. När solen är uppe och lyser på solcellerna produceras el och får du ett överskott av el kan du sälja överskottet eller komplettera med batterier till dina solceller så kan du nyttja den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

Pris på solpaneler i Malmö

Visste du att den äldsta solcellsanläggningen i Sverige är 35 år och producerar för fullt. Att detta är den bästa investeringen man kan göra.

Elpriset har det senaste åren blivit högre samtidigt som solcellerna har blivit billigare.

Återbetalningstiden är låg, garantierna långa 30 år och effektiviteten har utvecklats mycket.

Det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel/solpaneler som det är just nu.

Om du har 500 000 sek på banken får du ingen ränta på dem, om du investerar i börsen är avkastningen cirka 7 % och ändå osäkert men om du investerar i solpaneler är det en garanterad avkastning på mellan 10–15 % resten av livet, säkrare investering får man leta efter!

Om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen för just dina behov.

Varmt välkommen till Paneltaket i Malmö, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar hör av dig.

Solceller i Malmö för alla behov

Vi på Paneltaket har lösningar med solceller för de allra flesta behov. Oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag eller bostadsförening och oavsett om du har ett sluttande eller platt tak så har vi solceller för just dina förutsättningar. Med andra ord har vi solcellslösningen för just dina behov och önskemål. Med oss som leverantör har du möjlighet att få en helhetslösning där allt ingår från prisförslag, installation, drift och service.

Vi är en heltäckande leverantör inom solceller, helt enkelt! Om du är nyfiken på solceller eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer göra vårt yttersta för att räta ut dina frågetecken.