...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Välkommen till Paneltaket, vi levererar helhetslösningar inom solceller och solpaneler i bland annat Varberg med omnejd. Tack vare omvandlingen av solenergi till el genom solceller bidrar du omgående till en mer hållbar miljö men även till en lägre elkostnad som märks i den egna plånboken. Det är alltså en vinst för alla inblandade. När solen lyser på solpanelen produceras el och får du ett överskott av el kan du sälja elen eller installera batterier som lagrar elen så du har nytta av den när solen gått ner.

Pris på solpaneler i Varberg

Det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel/solpaneler som det är just nu. Det är en kostnadseffektiv investering. Elen har blivit dyrare och samtidigt har solcellerna har gått ner i pris och blivit effektivare. Det vill säga att solenergi lönar sig. Våra solpaneler har ett fördelaktigt pris och ligger högt i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen.

Prisbild

En standardvilla där det finns 4 personer i hushållet, ca 8000 kWh kostar ca 130 000 kr ex moms.

Kostnad för en större anläggning där vi räknar på ca 43 000 kWh kostar 450 000 kr ex moms

Återbetalningstiden är ungefär 8 år. Här är det en avkastning på 12–13 % på din investering.

Varmt välkommen till Paneltaket i Varberg, din helhetsleverantör inom solceller/solpaneler. Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa oss för att höra mer.

Solpaneler i Varberg för alla önskemål

Vi på Paneltaket har lösningar med solpaneler för de allra flesta önskemål och behov. Det spelar ingen roll om du är en privatperson eller om du representerar ett företag eller bostadsförening och oavsett om du har ett sluttande eller platt tak så har vi solceller för just dina förutsättningar. Med andra ord har vi solpaneler för just dina behov och önskemål.

Med Paneltaket som leverantör har du möjlighet att få en helhetslösning där allt ingår från prisförslag, installation, drift och service. Vi är helt enkelt en heltäckande leverantör inom solpaneler! Om du är nyfiken på solpaneler eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig på vägen.

Kunskap om solceller i Varberg

Förutom att vi på Paneltaket har heltäckande lösningar inom solpaneler så har vi djup och bred kunskap om solceller generellt. Det tycker vi är viktigt då det bidrar till att vi kan följa utvecklingen av tekniken och alltid kunna sträva efter att erbjuda våra kunder det bästa inom området.

Vi på Paneltaket är medvetna om att solceller och solpaneler är en relativt ny bransch och därför gäller det att ligga i framkant så att man inte halkar efter. Om du är nyfiken på solceller eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer göra vårt bästa för att besvara dina frågor och för att hjälpa dig på traven.