...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Välkommen till Paneltaket i Halmstad! Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom solenergi. Vi levererar alltså helhetslösningar med solceller och solpaneler till kunder i hela Halland, inte minst i Halmstad med omnejd. På grund av omvandlingen av solenergi till el via solceller bidrar du till en hållbar miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Med andra ord tjänar alla parter på det. När solen lyser på solcellerna tillverkas el och skulle du få ett överskott av el kan du sälja överskottet eller komplettera med batterier som lagrar elen så du använda den när solen gått ner. Det är med andra ord effektiv solenergi.

Pris på solpaneler i Halmstad

På förhand är det svårt att säga det exakta priset på solpaneler och solceller innan vi vet hur just dina önskemål och behov ser ut men en sak är säker och det är att elpriset de senaste åren har blivit högre samtidigt som paneler och solceller blivit billigare men samtidigt effektivare. Solenergi lönar sig, med andra ord. Paneltakets solpaneler är konkurrenskraftiga i pris men ligger även väldigt bra till när det gäller kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen för just dina behov.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa oss för att höra mer.