...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Välkommen till Paneltaket, vi levererar solceller och solpaneler i bland annat Göteborg med omnejd. Genom att omvandla solenergi till el genom solceller bidrar du till en grönare miljö men också till en betydligt bättre elkostnad för egen del. Det är med andra ord bra för alla parter. Så länge solen står på produceras el och skulle du få ett överskott av el kan du antingen sälja elen eller komplettera med batterier som lagrar elen så du kan använda den när solen gått ner.

Pris på solpaneler i Göteborg

Elpriset har det senaste åren blivit högre samtidigt som solcellerna/solpanelerna har blivit billigare.

Återbetalningstiden är låg, garantierna långa 30 år och effektiviteten har utvecklats mycket.

Här är ROI (Return of Investment) på 7–12 år. Produkterna har vi resten av livet då den äldsta solcellsanläggningen i Sverige är 35 år och producerar för fullt.

Det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu.

Prisbild

En standardvilla där det finns 4 personer i hushållet, ca 8000 kWh kostar ca 130 000 kr ex moms.

Kostnad för en större anläggning där vi räknar på ca 43 000 kWh kostar 450 000 kr ex moms

Återbetalningstiden är ungefär 8 år.

Med andra ord kan man säga att solenergi lönar sig. Våra solpaneler är konkurrenskraftiga i pris men framför allt i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen.

Varmt välkommen till Paneltaket i Göteborg, din helhetsleverantör inom solceller. Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss för att höra mer.

Solpaneler i Göteborg för alla önskemål

Vi på Paneltaket har lösningar med solpaneler för de allra flesta behov. Det spelar ingen roll om du är en privatperson eller om du representerar ett företag eller bostadsförening och oavsett om du har ett sluttande eller platt tak så har vi solceller för just dina förutsättningar. Vi har länge hjälpt kunder med olika behov och önskemål och vi gör alltid vårt yttersta för att komma i mål med en nöjd kund. Det är otroligt viktigt för oss. Med andra ord har vi solpaneler för just dina behov och önskemål. Med Paneltaket som leverantör har du möjlighet att få en helhetslösning där allt ingår från prisförslag, installation, drift och service. Vi är helt enkelt en heltäckande leverantör inom solpaneler! Om du är nyfiken på solpaneler eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer göra vårt bästa för att räta ut dina frågetecken.

Kunskap om solceller i Göteborg

Som nämnt tidigare så erbjuder vi på Paneltaket heltäckande lösningar inom solceller men inte nog med det. Vi har även djup och bred kunskap om solceller generellt. Vår strävan är alltid att ligga i framkant kunskapsmässigt. Det tycker vi är viktigt då det bidrar till att vi kan följa utvecklingen av tekniken och alltid kunna sträva efter att erbjuda våra kunder det bästa inom området. Vi på Paneltaket är medvetna om att solceller och solpaneler är en relativt ny bransch och därför gäller det att ligga i framkant så att man inte halkar efter. Om du är nyfiken på solceller eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer göra vårt bästa för att räta ut dina frågetecken och för att hjälpa dig på vägen mot nya solceller.