...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Vi på Paneltaket levererar helhetslösningar inom solceller och solpaneler i bland annat Mölndal med omnejd. På grund av omvandlingen av solenergi till el genom solpaneler bidrar du i direkt form till en mer hållbar miljö samtidigt som du får en lägre elkostnad. Det är alltså en vinst för alla inblandade som alla tjänar på. När solen är uppe och lyser på solpanelen produceras el och får du ett överskott av el kan du sälja överskottselen eller installera batterier till solpaneler som lagrar så du har nytta av den när solen gått ner. Med andra ord effektiv solenergi.

Pris på solpaneler i Mölndal

Priset kan skilja sig på solpaneler och solceller innan vi har hela bilden klar hur ditt behov ser ut. Men det som är säkert är det har aldrig varit så lukrativt att investera inom solel som det är just nu. De senaste åren har elen blivit allt högre i pris samtidigt som solpanelerna har gått ner i pris och solcellerna blivit effektivare. Med andra ord lönar sig solenergi. Våra solceller har ett konkurrenskraftigt pris och ligger i framkant i kvalitet och oavsett om det gäller en villa, ett företag eller offentliga byggnader så har vi lösningen. Paneltaket har referenser inom BRF, kommun, skola, lantbruk, privat och företag i Mölndal.

Varmt välkommen till Paneltaket, din helhetsleverantör med totallösningar, inte endast solpaneler.

Vi har takintegrerade lösningar, utanpåliggande och kundanpassande utifrån ert behov.

Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa oss för att höra mer.

Solceller i Mölndal för alla behov

Välkommen till Paneltaket i Mölndal, vi har lösningar med solceller för de allra flesta behov och önskemål. Vi har hjälpt otaliga kunder i Mölndal med olika förutsättningar med solceller. Oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag eller bostadsförening och oavsett om du har ett sluttande eller platt tak så har vi solceller för just dina förutsättningar. Med andra ord har vi solcellslösningen i Mölndal för just dina behov och önskemål. Med Paneltaket som leverantör har du möjlighet att få en helhetslösning där allt ingår från prisförslag till service, och allt däremellan. Vi är en heltäckande leverantör inom solceller, helt enkelt! Om du är nyfiken på solceller eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer göra vårt bästa för att besvara dina frågor och för att hjälpa dig på traven.