...
4,6 Google recensioner
4.6/5

Paneltaket söker en teknisk säljare/projektledare till vårt kontor i Malmö!

Paneltaket letar nu efter en driven och motiverad teknisk säljare/projektledare som vill bli en del av vår operativa verksamhet i södra Sverige!

Paneltaket är en helhetsleverantör av solcellsanläggningar inom förnyelsebar energi men även batterier och laddinfrastuktur och är huvudsakligen verksam i västra och södra Sverige. Efter att ha funnits i lite drygt 18 månader är vi nu i en fortsatt expansionsfas som kräver fler hungriga arbetskollegor till vårt team. Vi söker därför en ny teknisk säljare/projektledare till vårt kontor i Malmö/Limhamn.

Huvudsakliga uppgifter

  • Fungera som teknisk säljare, där huvudfokus ligger på att dra in nya projekt
  • Agera som projektledare, inkluderar allt från kundbearbetning till färdig anläggning och driftsättning
  • Leverera en fullständig serviceupplevelse för kunden. Detta inkluderar såväl förarbete som uppföljning

Vem vi söker

  • Vi värderar högt personliga egenskaper som krävs av säljare i mindre bolag. Vi söker därför dig som har en bred kunskap om säljprocessen, är lyhörd och driven.
  • Vi ser gärna tidigare erfarenhet och trackrecord inom projektledning och affärsutveckling
  • Du bör även ha en teknisk och ekonomisk förståelse gärna med anknytning till energi- eller elbranschen
  • Paneltaket lägger inga specifika värderingar utan tror på ett varierat arbetslag vad gällande kön, ålder, bakgrund. Det viktigaste är att man är öppen för förslag och ödmjuk mot människor
  • B-körkort är ett krav

Tjänsten bygger på att du som säljare har en förmåga att själv och tillsammans med de andra kollegorna dra in nya projekt och sedan ansvara för att processen flyter på effektivt och kvalitetssäkrat. Eftersom Paneltaket är ett mindre bolag innebär tjänsten som säljare/projektledare en bred tjänst. Vi ser därför gärna att du kan lite om mycket än mycket om lite. Vi ser gärna också att du tar mycket egna initiativ, kan vara flexibel samt disponera din egna tid väl. Med rätt profil kan du komma långt och vara med och driva firman framåt. Förutom att agera operativt ska du fungera som stöd till VD, där du får ansvar för de projekt som sker i bolagets södra område.

Att jobba på Paneltaket

Att arbeta på Paneltaket innebär att du som medarbetare tror på ett 100 % trevligt, respektfullt och serviceminded bemötande oavsett var du är eller vem du möter. Med ett glatt humör, ett professionellt bemötande och mycket humor har du bra förutsättningar att ha roligt på jobbet! Fokuset för den kommande perioden för Paneltaket inkluderar främst olika former av marknadsföring och att knyta kontakter för att kunna växa som verksamhet. Detta innebär bland annat att synas på sociala medier, skapa bredare nätverk och utveckla kompletterande produktsegment.

Fokuset ligger också på att se över våra processer, standardisera ett arbetsflöde och såklart ta in fler projekt för att växa mer. Allt detta och mycket mer kan just du få vara med och genomföra. Grunden är redan satt, nu gäller det att fortsatta expandera, dra in nya projekt och ha väldigt kul på jobbet. Med Paneltaket kan just du få möjligheten att förändra och förbättra. Låter denna annons intressant och du anser dig vara rätt person för denna tjänst, tveka inte att höra av dig till Paneltaket!

Lön baseras på kunskap, utbildning, budget, driv och erfarenhet enligt överenskommelse.

Rekryteringsfirmor undanbedes att kontakta oss då vi själva sköter rekryteringsprocessen.

Paneltaket AB 
Martin Johnsson, VD

 

Paneltaket AB 


Kontakt

Telefon: 0705-552098  
Paneltaket logoMejl: info@paneltaket.se
Hemsida: www.paneltaket.se