...
4,6 Google recensioner
4.6/5

XOLTA BAT-80

XOLTA batteri i drift

Utforska XOLTA BAT-80: Kraftfullt och skalbart energilagringssystem

I den spännande världen av energilagringssystem introducerar vi på Paneltaket tillsammans med XOLTA stolt BAT-80, ett skalbart batteri till företag. Få den kostnadseffektivitet du önskar med den flexibilitet du behöver. BAT-80 är idealiskt för kommersiella och industriella tillämpningar, mikronät, stöd för elnätet, såväl som stora bostadsbyggnader.

XOLTA BAT-80. På bilden ser vi tre st. 
Kan skalas från 80kWh till 2mWh.

Klicka här för att läsa mer om våra företagsbatterier.Föredelar med XOLTA BAT-80

Undvik kostsamma effekttariffer: XOLTA BAT-80 ger dig möjlighet att undvika dyra effekttariffer genom att batteriet går in och stöttar under högbelastningstider.

Nyckelfärdig lösning med växelriktare: Få hela paketet med en kapacitet på 80kWh per modul och en kraftfull inbyggd växelriktare, allt inom en fotavtryck på endast 80 x 84,5 cm. Idealiskt för utomhusbruk.

Kostnadseffektivitet: Det intelligenta BAT-80 övervakar ständigt din energianvändning, elpriset och vädret, dygnet runt, året om. Detta säkerställer optimal prestanda till minimal kostnad. BAT-80-användarna har också möjlighet att övervaka data genom den personliga XOLTA-appen och se prestandan minut för minut.

Passar överallt: BAT-80 kommer komplett med inbyggd växelriktare och har ett fotavtryck på endast 80 x 84,5 cm, vilket gör den enkel att installera på nästan vilken plats som helst.

Säker och kostnadseffektiv investering

Oavsett hur många modulära BAT-80 moduler du har som arbetar tillsammans fungerar var och en som en oberoende enhet. Du kan stänga av en eller flera enheter när som helst utan att kompromissa med de andra enheternas prestanda. BAT-80 använder endast komponenter av högsta kvalitet. Batterierna tillverkas och testas i Danmark av XOLTAS expertteam.

Stödtjänster

XOLTAs företagsbatterier kan kopplas upp mot stödmarknaden. Kollar man på det kraftfullaste batteriet uppkopplat till stödmarknaden kan det generera upp till 320 637kr per år i intäkt ex moms. Det uppskattade beloppet är taget från Checkwatt.Nyfiken på ett batteri från XOLTA? Kontakta oss här så berättar vi mer.