...
4,6 Google recensioner
4.6/5

XOLTA Villabatteri

Xolta 10kWh monterat i ett garage

XOLTA BAT-5 och BAT-10 – Framkant inom batteriteknologi

Solenergi fortsätter att vara i framkant när det gäller förnybar energi, och XOLTA BAT-10 står ut som en viktig innovation inom detta område. XOLTAs batteri erbjuder en unik lösning för solenergilagring, vilket gör det möjligt för hushåll och företag att maximera sin användning av solenergi. Med XOLTA BAT-10 är framtiden ljus för de som vill maximera användningen av solenergi på ett effektivt och flexibelt sätt. Dess förmåga att fungera oberoende av växelriktare och dess enkla integration gör det till en attraktiv lösning för både hushåll och företag. Med BAT-10 tar vi ett steg närmare en mer hållbar och självförsörjande energiframtid.

Storlek: H77 x B66 x D25.9cmMaximera solcellernas potential

Tänk dig att kunna utnyttja hela potentialen från dina solceller, betala mindre för energi, uppnå energi oberoende och smidigt kunna övervaka din produktion och användning. Med XOLTA-appen blir dessa möjligheter verklighet. BAT-5 och BAT-10 ger användarna möjlighet att optimera sin solenergi, och erbjuder inte bara energilagring utan en heltäckande lösning för att förbättra energieffektiviteten i hela hemmet.

Fördelar med ett XOLTA batteri

Framtidsinriktad: BAT-5 och BAT-10 är designade för att förutse den föränderliga landskapet av elpriser och säkerställa anpassningsförmåga till ökad prisvariation under dagen. XOLTAs batterier är konstruerade för att lagra och använda elektricitet effektivt, särskilt under högbelastningstider, vilket ger en framtidssäker energilösning.

Säkerhet och Tillförlitlighet: Säkerheten är av högsta prioritet för XOLTA. Batteriet kontrolleras och styrs av ett Battery Management System (BMS) från Lithium Balance, en global ledare inom funktionell säkerhet för batterisystem.

Dansk Design: XOLTA:s batterier skiljer sig från konventionella batterier genom att erbjuda en allt-i-ett-design, snyggt förpackad i en enda låda som inkluderar den inbyggda växelriktaren. Den estetiskt tilltalande designen möjliggör flexibel upphängning på synlig plats och kommer i två färgalternativ för ram och front, vilket gör att batteriets utseende kan anpassas efter personliga preferenser.

Personlig App: XOLTA-appen ger användarna en omfattande översikt över produktion, elförbrukning, besparingar och minskning av koldioxidutsläpp. Denna användarvänliga gränssnitt säkerställer transparens och låter användarna aktivt engagera sig i sina energikonsumtionsmönster.

Hur fungerar en installation?

XOLTAs åtagande för användarvänlighet sträcker sig även till installationsprocessen. Kompatibel med alla typer av solpaneler, ansluts solbatteriet direkt till husets elcentral, och fungerar oberoende av solpanelerna.

Tekniska specifikationer:

 • Kompabilitet: Kan integreras med alla typer av solceller och växelriktare
 • Kapacitet: 5 eller 10 kWh
 • Batteriinverter: 1-fas, 3.6 kW
 • Vikt: 70 kg (5 kWh), 105 kg (10 kWh)
 • Mått: H772 x B664,5 x D259,5 mm
 • IP55-klassificering: Dammtät och vattenskyddad
 • Ljudlös drift: Inget ljud från batteriet
 • Extremt låg standby-energiförbrukning: Minimal effektförlust
 • Över 6 000 cykler vid >70% kvarvarande kapacitet
 • Specifikt designad för året-runt-användning i det nordiska klimatet
 • Modulär Design: Flera batterier kan kombineras efter behov

Nyfiken på ett batteri från XOLTA? Kontakta oss här så berättar vi mer.